Meiltä puunhoito, kuntotutkimukset ja puunkaato

Helsinki, Espoo ja Vantaa ovat pääasiallista palvelualuettamme

Puidenhoitajien Oy on tuttu, paikallisesti toimiva puunhoitoyritys. Olemme keskittyneet nimenomaan kaupunkiympäristössä ja rakennetussa ympäristössä toimimiseen. Puunhoito, puiden kuntotutkimus sekä puunkaato Helsinki-Espoo-Vantaa- akselilla sekä koko Uudenmaan seudulla ovat toimintamme ytimessä. Työntekijöinä toimivat aina sertifikaatin omaavat puunhoitajat eli arboristit, jotka toteuttavat työnsä luotettavalla, suomalaisella laadulla. Vuosikymmenten aikana hankittu kokemus sekä jokaisesta työkohteesta saatu tietotaito tekevät meistä puunhoidon aidon ammattilaisen. Kurkotamme korkealle kuuseen ja kapsahdamme tarvittaessa vaikka katajaankin – teemme sen, mitä asiakas toivoo terveiden, hyvinvoivien puiden ylläpitämiseksi.

Meiltä puunhoito, kuntotutkimukset ja puunkaato

Tutustu palveluihimme!

Vahvuutemme on kyky vastata kaikkien puunhoitoa tarvitsevien asiakkaiden tarpeisiin; meiltä sujuvat niin hedelmäpuiden leikkaus kuin isommankin mittakaavan puunhoitourakat.

Hoitosopimus – joustava ratkaisu taloyhtiöille ja kunnille

Puiden hoitosopimus on joustava tapa pitää huolta piha-alueiden, puistojen ja muiden taloyhtiön tai julkisten viheralueiden puustosta. Voimme sopia esimerkiksi säännöllisestä trimmauksesta, jokakeväisestä oksienleikkuusta, vanhempien puiden kunnon tarkkailusta ja niin edelleen.  Kysy yksilöllistä tarjousta – ensimmäinen arviointikäynti on ilmainen!

Tilaa töihin Etelä-Suomen puidenhoidon ammattilaiset ­

Olipa kyseessä oksien leikkaus tai puunkaato, käänny Puidenhoitajien Oy:n puoleen. Pääasiallista palvelualuettamme on koko Uudenmaan seutu: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Lisäksi liikumme sopimuksen mukaan koko Etelä-Suomen alueella.