Puiden hoito Helsinki, Espoo, Vantaa & muu Uusimaa

Meiltä niin omenapuun leikkaus kuin laajemmatkin kokonaisuudet

Puiden hoito on kokonaisvaltaista työtä, joka käsittää puun hyvinvoinnin tarkkailun ja edistämisen juuresta latvaan. Tavallisimmin puunhoitotyöt keskittyvät puiden latvustoon, joka tarvitsee ympäristössämme hoitoleikkausta tai siistimistä esimerkiksi silloin, jos puut sijaitsevat lähellä rakennuksia tai kulkuväyliä. Leikkuuhoidoilla puusta saadaan valoa läpäisevä, ylöspäin kasvava terve puu joka sopeutuu ympäristön vaatimuksiin.

Tarjoamiimme hoitotoimiin kuuluvat myös puiden tuennat ja tuentojen tarpeellisuuden arvioinnit.

Palvelemme Helsingin seudun lisäksi kaikkialla Uudellamaalla ja pyynnöstä myös muualla Etelä-Suomen seudulla

Puiden hoito Helsinki, Espoo, Vantaa & muu Uusimaa

Puiden leikkaus arboristin ammattitaidolla

Puiden leikkaus ei ole salatiedettä, mutta tarkkaa ammattilaisen työtä se on. Huolimaton leikkaus väärään vuodenaikaan voi jopa pysäyttää kasvun, ja tällainen virhe esimerkiksi vanhojen arvopuiden kohdalla on korvaamaton. Kauttamme onnistuvat erehtymättömällä ammattitaidolla:

  • nuorten puiden rakenneleikkuu
  • varttuneiden ja vanhojen puiden hoitoleikkuut
  • omenapuun leikkaus
  • muiden hedelmäpuiden leikkaus

Puiden leikkauksissa noudatamme arboristien yleisiä puunhoito-ohjeita ja tapoja; puita ei rasiteta tai vahingoiteta tarpeettomasti lisää, vaan pyritään toimimaan puun oma biologia huomioon ottaen.

Hoitotoimien lisäksi palveluihimme kuuluvat puiden kuntotutkimus sekä puunkaato ja kantojyrsintä. Tutustu!

Puiden hoito parhailla tekniikoilla & välineillä

Puunhoitotyöt tehdään kiipeilytekniikalla, jossa Arboristi liikkuu puussa köysien avulla. Tämä ei vahingoita puuta ja mahdollistaa työn tekijän pääsemisen lähelle hoitokohdettaan. Nk ”piikkikenkiä” käytetään vain erikoiskaadoissa sekä pelastustoimissa. Työvälineinä meillä ovat käsisaha, oksaleikkurit sekä tankosaha, jotka ammattilaisen käsissä jättävät siistin ja sileän leikkauspinnan.

Takaisin Palvelut-sivulle.